Miért kell egy ilyen díj?

Amikor 2001-ben eldöntöttük, hogy megcsináljuk összehasonlító alkuszi portálunkat, akkor csak azt szerettük volna, hogy legyen egy oldal, ahol az emberek látják az egyes biztosítók árai közötti különbségeket. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta közel 4 millióan cserélték le aktuális biztosítójukat és váltottak kedvezőbb díjú biztosításra Magyarországon, valós versenyt indítva ezzel a biztosítók között.

A biztosítás díja azonban nem minden. Bár mi igyekszünk oldalunkon a szolgáltatásokat is előtérbe helyezni (jó példa erre az utas vagy a lakásbiztosítási modulunk), mégsem mondhatjuk kizárólag a saját tapasztalataink alapján, hogy ez vagy az a biztosító jobb, vagy rosszabb lenne, mint a másik.

De Önök, igen! Önök, szavazók több tízezren nyugodtan elmondhatják valós tapasztalataikat, nyugodtan fel-, vagy leminősíthetnek tapasztalataik alapján egy-egy biztosítótársaságot. Mi majd összesítjük a szavazatokat és így valóban kiderül, hogy mely biztosító szolgáltatásaival a leginkább elégedettek Önök. Ez Önöknek is és minden ezután biztosítót választó ügyfélnek segítséget jelent majd a jövőben. Egy reklámoktól mentes, valós értékelést a hazai biztosítókról.

Biztosítás.HU - az Év Biztosítója Kárrendezési és Szolgáltatási-, valamint az Év Utazási Biztosítója Díj alapítója.