Elindult az idei, 2014-es „Év Biztosítója” szavazás!

Immáron harmadik alkalommal lehet szavazni az Év Biztosítójára. Az ügyfelek szavazatai alapján kiadásra kerülő közhasznú díj reklámoktól mentes valós értékelést ad a hazai biztosítókról. Az előző években több alkalommal is meglepő végeredmény született, mivel kisebb biztosítók végeztek az élen a szolgáltatás és a kárrendezés kategóriában is.

Elindult és közel egy hónapig tart az „Év Biztosítója 2014 Díj” szavazása. A díj célja, hogy az ügyfelek valós tapasztalataik alapján értékeljék biztosítóikat és a jövőben a biztosítót választó ügyfelek a nyertes társaságokat részesítsék előnyben. Az Origo, a Startlap, valamint a Superbrands Magyarország által támogatott, október 20-án záruló idei szavazáson az előző évekhez hasonlóan 1-től 10-ig értékelhetik az ügyfelek biztosítóikat. A szavazók idén is Szolgáltatás és Kárrendezés kategóriákban mondhatják el véleményüket.

 Az „Év Biztosítója” az egyetlen olyan díj, ahol a biztosítókról nem választott zsűri vagy nagyvállalat, hanem az Interneten keresztül szavazó, valós tapasztalattal bíró károsultak és biztosítottak mondhatják el mindenkori véleményüket - segítve ezzel más ügyfelek biztosítóválasztását. Az idei szavazás legfontosabb kérdése, hogy a biztosítótársaságok által tavaly elért, kiemelkedően magas - közel 80%-os -, átlagos ügyfél elégedettségi értéket sikerül-e megtartani, illetve megőrzik-e vezető helyüket a 2013-ban az élen végzett társaságok.

 A biztosítóknak azonban nem volt könnyű évük a vegyes eredményeket felmutató szektorban. Biztosítási adók és természeti csapások között szolgáltattak az ügyfeleiknek és éles versenyben, ügyfeleikkel együtt várják a válság enyhülését.

Szavazni - és az előző évi eredményeket megtekinteni - az evbiztositoja.hu oldalon lehet.

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ a Biztosítás.HU-ról

A Biztosítás.HU az egyik legnagyobb független online biztosításközvetítő (alkusz) Magyarországon. Alkuszként az ügyfél nevében jár el a biztosítóknál a kiválasztott biztosítás megkötése érdekében. A társaságnak eddig is döntő szerepe volt az internetes biztosításkötés egyre nagyobb ütemű fejlődésében, mára a regisztrált felhasználóinak száma meghaladja az 550.000-et. A Biztositas.HU online biztosításközvetítői szolgáltatása díjmentes az ügyfél számára, gyors és egyszerű díjkalkulációt, összehasonlítást, valamint szerződéskötést biztosít.

  A társaság 2012 októberében indította el új banki termékeket is összehasonlító szolgáltatását, mely nemcsak a bankszámlák, de a banki betétek tekintetében is segítséget kíván nyújtani az ügyfeleknek.

 További tájékoztatás:

Rácz István ügyvezető igazgató
Biztosítás.HU

Tel: +36/20/9-328-894  

www.biztositás.hu
www.évbiztosítója.hu

Biztosítás.HU – velünk bankot és biztosítót is válthat!

biztoditas.hu applikáció

Kiadta: Biztosítás.hu