Díjazottak 2012-2019

A 2019-es Év Biztosítója szavazás lezárult, az eredmények hamarosan láthatóak lesznek oldalunkon!

Biztosítók:

Az Év Biztosítója - Kárrendezési és Szolgáltatási Díj szavazáson 2019-ben megmérettetésre került biztosítótársaságok: A szavazáson részt vevő biztosító társaságok

Díjazottakra vonatkozó szabályok

A díjazottak jogosultak a díj átadásától számított egy évig viselni az Év Biztosítója címet. Internetes oldalukon és kiadványaikban, reklámjaikban megjeleníthetik a díjat szimbolizáló "Év Biztosítója" logo-t. A logo-t a szükséges méretekben és formátumban a díjat üzemeltető társaság, a Biztositas.HU biztosítja. A díjazottaknak a díj és a logo használata nem kerül pénzbe.

A díjazottak nem jogosultak a számukra biztosított logo-n változtatni. Amennyiben internetes környezetben helyezik el a díjat szimbolizáló logo-t, azt kizárólag kattintható formában tehetik meg. A kattintáskor a felhasználónak át kell kerülnie a evbiztositoja.hu oldal díjazottról szóló részére (oldalára). Az ehhez szükséges URL-t szintén a Biztositas.HU biztosítja.

A díjazottak jogosultak az Év Biztosítója cím logo nélküli használatára is. Ez esetben azonban kizárólag az általuk elnyert díj teljes megnevezését használhatják, mely a számukra átadott díjról szóló dokumentumon kerül feltüntetésre. Például: "Év Biztosítója Díj - Kárrendezés Kategória - II. helyezés." Ezen szövegrésznek szintén kattinthatónak kell lennie a már fent leírtak szerint és tartalmaznia kell a fenti URL-hivatkozást is.